Despre videochat

Ce este videochat-ul?

Video chat-ul este o formă de comunicare, platită sau gratuită, între două persoane, de regulă prin intermediul unui webcam conectat la un computer. În ce privește varianta platită a videochat-ului, acțiunea se desfașoară între client și un model de videochat sau un operator (în funcție de natura discuției). La rândul său videochat-ul platit poate fi de mai multe feluri:

– Cu conținut adult; în care modelele și clienții pot discuta intr-un cadru privat.
– Cu conținut non-adult; se rezumă la servicii plătite de informații, training-uri în diferite discipline, precum și servicii pentru surdo-muți, etc.
Ce presupune activitatea de videochat (adult streaming)? Conversațiile dintre modele și clienți pot varia foarte mult, abordând atât teme cu caracter erotic, cât și teme despre hobby-uri, muzică, cărți, filme etc. Ceea ce este cel mai important este că modelul are posibilitatea de selecta interlocutorii și, implicit, de a conduce conversația spre tema dorită.
Clienții plătesc pentru fiecare minut de conversație cu modelele. Conversațiile dintre un client și un model sunt private, nimeni nu poate invada intimitatea discuției. Modelul poate alege liniștit tema discuției, adult sau non-adult, și poate aborda orice atitudine dorește în fața camerei video.

TOP